Hvad hjælper cannabisolie imod?

Cannabisolie kan potentielt hjælpe med en række forskellige sygdomme, lidelser eller udfordringer som kan gøre hverdagen ekstra svær at komme igennem. Som med alt andet er det altid vigtigt at huske på at vores kroppe kan reagere meget forskelligt, og derfor skal potentiel brug af cannabisolie også gøres efter bogen. Herunder vil du kunne læse lidt mere om hvad du potentielt kan få hjælp med.

PTSD og ADHD kan potentielt behandles med cannabisolie

Flere undersøgelser og studier har vist at cannabisolie kan have gavnlige effekter på vores velvære. Resultaterne viser blandt andet at olien kan hjælpe på stress, ubehag, smerter, angst og en masse andre udfordringer og skavanker som vi kan gå rundt med. Der har dog også være undersøgelser som viser at cannabisolie ved medicinsk brug kan hjælpe mod mere komplekse sygdomme og udfordringer såsom PTSD og ADHD. I forhold til de to før nævnte sygdomme, så har flere studier vist at cannabisolie kan være med til at berolige patienter, især ved at dæmpe deres spontanitet og forskrækkelser, som er noget begge grupper kan kæmpe med. Det Amerikanske medie, Science Daily, har skrevet en rigtig interessant artikel med fokus på PTSD. Her er resultaterne virkelig stærke, men dette er kun et enkelt studie blandt mange, som har vidst at brugen af cannabisolie potentielt kan hjælpe folk med enten PTSD eller ADHD. Skulle du være interesseret i at læse mere, kan du gøre det her.

Cannabisolie og behandling af andre sygdomme og lidelser

Der findes et væld af information omkring cannabisolie og hvad den potentielt kan hjælpe med. Befinder du dig i en meget unik situation, så er det altid en god ide at lave en grundig research og finde ud af om cannabisolie potentielt kan hjælpe dig. Som nævnt ovenfor så har mange studier vist at PTSD og ADHD er områder hvorpå olien potentielt kan hjælpe. Andre områder som har haft meget fokus det seneste er er blandt andet gigt og migræne. Flere undersøgelser har vist at cannabisolie kan have en gavnlig effekt, især på folk med migræner som døjer med at få bugt med det ved hjælp af den normale medicin man bruger. Det udfordrende vedrørende migræne er selvfølgelig at de anfald man får kan være meget forskellige. Det kan for eksempel være du får et akut anfald af migræne, jamen så skal du selvfølgelig vurdere om en større dosis er bedre i forhold til en normal dosis som du måske plejer at tage. Igen, vil vi gerne pointere hvor vigtigt det er at du laver en grundig research og får stillet dine spørgsmål. Vi sidder selvfølgelig gerne klar til at hjælpe, så ring til os eller skriv en e-mail, så vi kan guide dig i den rigtige retning.

Øget fokus på cannabisolie

I løbet af de senere år er der kommet stigende fokus på cannabisolie, positivt fokus vel og mærke. Cannabisolie har igennem mange undersøgelser og studier vist at det potentielt kan hjælpe folk igennem hårde hverdage. Vi, her hos CBDscandinavia, er sikre på at der i fremtiden vil komme endnu mere fokus. Vi oplever også at flere kendte personligheder begynder at ytre sig. I Danmark har blandt andet Søs Egelind været ude og stå ved hun brugte cannabisolie til behandling af hendes kræftsygdom. Internationalt, så har en personlighed som Patrick Stewart været ude og nævne han bruger det til at hjælpe ham igennem hverdagen da han lider meget af gigt.

Sidst, men ikke mindst, så husk på at cannabisolie har forskellig effekt på forskellige mennesker. Vores kroppe reagerer alle vidt forskelligt, så hvad end du gør, så start i det små med dine doseringer og arbejd dig stille og roligt frem til den perfekte dosering.

Forfatter: Rasmus Hansen
Rasmus har igennem de sidste 6 år arbejdet med en masse forskellige opgaver som digital konsulent. Hans arbejdsområder her hos os er meget forskellige og han afdækker mange af vores vigtige fokusområder. Rasmus har en MBA uddannelse bag sig samt en masse erfaring lige fra små start-ups til helt store virksomheder. Hans uddannelse kombineret med hans erfaring gør at Rasmus har en god forståelse for business, fokus på fakta og sørger for at komme direkte til sagen. Som digital konsulent har Rasmus arbejdet med hjemmesider, SEO, tekster, blogs m.m. i mange år og har derfor hele tiden fingeren på pulsen.

Udgivet i Svar om CBD.